Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás
UX

Celosvětový den použitelnosti na téma: Doprava

Česká pobočka ACM SIGCHI, organizace zabývající se použitelností a přístupností, za podpory společností Sun Microsystems, ČVUT a Dobrým webem pořádá celosvětový den použitelnosti s tématem doprava.

Martin Kučera
12.4.2011

Akce proběhne 13. listopadu a začínat bude v sále číslo 3 v Palace Cinemas na pražském Andělu.

V dopoledním programu se můžete těšit na přednášky Hlasová uživatelská rozhraní v podání zástupce výzkumného oddělení společnosti IBM a Virtuální realita u Škoda Auto a. s., kde zástupce Škodovky představí jejich hardwarové a softwarové vybavení. Po přestávce bude následovat přednáška zástupců ČVUT a Sun Microsytems o návrhu mobilního systému pro navigaci nevidomých.

Z odpoledního programu je možné navštívit laboratoř virtuální reality na katedře počítačové grafiky a interakce ČVUT, virtuální systém CAVE taktéž na ČVUT nebo laboratoř na testování použitelnosti společnosti Sun Microsytems. V posledním bloku od 15 hodin začínají zároveň tři školení. První je zaměřeno na časté chyby při vytváření uživatelských rozhraní, druhé na přípravu dotazníků a získávání dat od uživatelů prostřednictvím rozhovorů, třetí pak na testování použitelnosti webu a odhalení slabých míst.

Bližší informace a registrace zdarma na praguewud2008.eventbrite.com.

Těším se na setkání!

P.S. Školení testování použitelnosti webu je bohužel již obsazené. Pokud Vás tato tématika zajímá, můžete navštívit školení tvorby použitelných a obchodně úspěšných stránek Dobrého webu.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál