Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
UX

Konference User Experience už za tři týdny

Na konci června (22. a 23.) nás čeká ojedinělá konference v ČR zaměřená na User Experience. Během dvou nabitých dnů budete mít v rámci přednášek konference a následujících workshopů možnost dozvědět se něco více o tom, co všechno znamená pojem user experience.

Jan Hlaváč
12.4.2011
  • Kdo jsou vaši uživatelé a co potřebují.
  • Jak tvořit použitelný web a jaké nástroje k tomu využít.
  • Jak začít s použitelností u vás ve firmě.

První den – úterý 22.6.

Téměř celý první den jsou pro vás připraveny přednášky konference. Tento den je vhodný především pro marketéry, provozovatele a majitelé webů. Dozvíte se zde, proč se zabývat použitelností, co všechno vám nabízí a jak vůbec s použitelností ve firmě začít. Kromě přednášek a panelové diskuse na téma „webová analytika vs. uživatelský výzkum“ vám tento den nabídneme ještě dva odpolední odborné semináře a k večeru neformální posezení s účastí některých přednášejících.

Druhý den – středa 23.6.

Druhý den konference je vyhrazený pro odborné workshopy vedené zahraničními lektory, vhodné pro webmastery, designéry a UX profesionály. Dva ze čtyř workshopů povede Jeff Johnson z konzultační firmy UI Wizards, třetí workshop Elisa del Galdo z Flow Interactive a na posledním workshopu budete mít možnost poslechnout si Christiana Jansena, který přes 10 let působí v Sun Microsystems jako User Experience Engineer.

Na co se můžete těšit

Jeff Johnson

Kromě Jeffa Johnsona (kromě workshopů vystoupí i na konferenci s přednáškou Obchodní přínos použitelnosti) se můžete těšit i na řadu českých odborníků a jejich přednášky. Na konferenci vystoupí Adam Fendrych z Dobrého webu, Jakub Franc a Jiří Mžourek z Sun Microsystems, Lukáš Hroch ze Symbia a další.

Podrobný program obou dvou dnů konference User Experience – Cesta k úspěšnému webu najdete na stránkách konference spolu s registračním formulářem pro přihlášení. Další zajímavosti a aktuality najdete na Facebooku konference a na Twitteru. Na webu si také můžete prohlédnout galerii chyb použitelnosti, které zaslali uživatelé v rámci soutěže o volný vstup na konferenci. Pokud rádi soutěžíte, zúčastněte se jednoho ze středečních workshopů a vyhrajte licenci na program Balsamiq Mockups!

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál