Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás

Nové školení tvorby webu - nejen pro profesionály

Po pečlivé úvaze a debatě s Přemyslem Žákem, druhým lektorem školení XHTML a CSS, jsme se rozhodli toto školení rozdělit na 2 díly. Stalo se tak především z důvodu, že jsme rozšířili obsah školení o pokročilejší postupy. Občas se nám totiž stávalo, že lektor nestihl vše vysvětlit nebo na školení byli lidé různé úrovně a někteří si pak ze školení moc neodnesli.

Jiří Prokeš
12.4.2011

Školení XHTML a CSS

V prvním díle se budeme zabývat víceméně tím, čím doposud, což jsou základy XHTML a CSS a jak vytvářet webové stránky s využitím moderních standardů tvorby webu. Školení XHTML I. je určeno především pro začínající kodéry, webmastery i nadšence. Zde vám bude předvedeno, jak postupovat při kódování www stránky od začátku až do konce. Na začátku školení si ukážeme grafický návrh a odpoledne budete mít hotovou webovou stránku splňující veškeré náležitosti.

Školení tvorby www – pro pokročilé

Druhý díl, školení tvorby www – pro pokročilé, v podstatě naváže na první. Školení pro pokročilé je určeno převážně profesionálům z řad kodérů, webmasterů a všech, kterých se touto problematikou zabývají. Na školení se budou probírat pokročilé postupy tvorby webu. Zvláštní pozornost se bude věnovat problémům při vykreslování stránek v různých prohlížečích počínaje IE5.5 a samozřejmě jejich řešení. Povíme si také co to jsou CSS hacky, jak a které použít a kterým se naopak zdaleka vyhnout. Dále se dozvíte základy optimalizace kódu pro vyhledávače a nejdůležitější principy tvorby přístupných www stránek. Toto školení bude plné praktických ukázek, na kterých vše jednoduše pochopíte. Naši lektoři vám vše podrobně vysvětlí a v závěru kurzu zodpoví veškeré vaše dotazy týkající se dané problematiky. Pokud máte v současnosti nějaký problém s určitou www stránkou, klidně se na školení zeptejte a my vám rádi pomůžeme.

Obsah školení tvorby www – pro pokročilé

  • problémy při vykreslování stránek různými prohlížeči a jejich řešení,
  • CSS hacky a jak je jednoduše obejít,
  • složitější layouty stránek a formátování nejpoužívanějších prvků na stránce,
  • optimalizace kódu pro vyhledávače,
  • použitelnost www stránek a jejich zpřístupnění handicapovaným uživatelům,
  • konkrétní ukázky z praxe,
  • a přepínač CSS stylů.

Pokud máte jakékoliv návrhy na změny či úpravy obsahu školení nebo by vás zajímala určitá oblast více do hloubky, pište nám své názory. Rádi Vaše téma do školení zařadíme!

A kdy to vše vypukne?

Premiéra tohoto školení proběhne v Praze 28. 11. 2007 a v Brně 7. 12. 2007. Neváhejte a přijďte se vzdělávat!

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál