Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
SEO

Odkaz ze stránky s GTPR 8

Chcete aby na váš web vedl odkaz ze stránky, která má GTPR (Google Toolbar PageRank) 8? Získat takový zpětný odkaz, určitě by srdce zaplesalo nejednomu "lovci zpětných odkazů". Na českém internetu moc takových stránek nenajdete - vždyť i u nejnavštěvovanějšího portálu Seznam.cz se ukazatel vyšplhá pouze na číslo 7.

Luboš Plotěný
12.4.2011

Na přelomu září a října provedl Google aktualizaci GTPR – tzn. že skutečný neveřejný PageRank stránek vynesl pomocí neveřejného algoritmu na desetibodovou stupnici veřejného GTPR. Tato aktualizace se pozitivně odrazila na hodnotě GTPR u většiny webů spadajících pod naši mateřskou firmu Internet Info. Výsledkem je, že mezi české stránky, které se mohou pyšnit GTPR o velikosti 8, patří, mimo některých univerzit (například Univerzita Karlova či Masarykova univerzita) a několika málo dalších webů, také služba NAVRCHOLU.cz.

Získat odkaz na titulní stránce univerzity je téměř nemožné, v případě NAVRCHOLU.cz je situace jednodušší – stačí si pořádně prohlédnout úvodní stránku.

Jen pro úplnost dodám, že i web Dobrého webu si v tomto směru polepšil a GTPR na úvodní stránce má hodnotu 7.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál