Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás
PPC

Soutěž o školení s PPC týmem Dobrého webu

PPC tým Dobrého webu se rozhodl uspořádat pro čtenáře našeho blogu a všechny fanoušky našich stránek na sociálních sítích předvánoční soutěž o zajímavou cenu. Tentokrát nebude soutěž postavena na odpovědi na záludnou otázku, ale bude vyžadovat především vaši pozornost a orientaci na webu.

Michal Mach
29.11.2011

Setkali jste se někdy s inzerátem či bannerem, který vás pobavil? Nebo naopak s bannerem, který překračoval všechny meze dobrého vkusu, když se objevil v kontextu vedle tragického oznámení? My, kteří se inzercí profesně zabýváme, si takových inzerátů všímáme často a mnohdy i nás samotné některé z nich překvapí. A právě proto jsme si pro vás připravili tuto zajímavou soutěž.

Pokud jste si na první dvě otázky v úvodu odpověděli kladně, bude se vám naše soutěž líbit.

Jak se soutěže zúčastnit?

Hlavním cílem naší soutěže je získat ukázky těchto inzerátů a reklam právě od vás. V naší soutěži totiž má šanci vyhrát každý, kdo nám zašle ukázku/screenshot vtipného, kuriózního, chybného textového inzerátu či banneru. Samozřejmě se může jednat i o reklamy, které porušují nějakým způsobem běžná pravidla inzerátů či nevhodně cílí na klíčová slova ve vyhledávání či kontextově v obsahu. Pro příklad uvádíme pár ukázek níže.

 









 


A co můžete vyhrát?

Cenou v této soutěži je jedno z pravidelných školení Dobrého webu, dle vašeho výběru. S širokým výběrem veřejných školení Dobrého webu se můžete seznámit již nyní.

Ukázky/screenshoty prosím zasílejte na email ppc@dobryweb.cz, do předmětu uveďte "Soutěž“ a Vaše jméno (Příklad: Soutěž – Jan Novák). Pro regulérnost soutěže bude do losování zahrnut vždy jen jeden příspěvek na jednoho soutěžícího. Budeme však samozřejmě rádi, pokud zašlete i více ukázek.

Soutěž bude probíhat od zveřejnění tohoto článku (1. prosince) do 19. prosince 2011. Posílat ukázky lze tedy až do pondělí 19. prosince 2011 do 12:00. Výherce bude vylosován ze všech přijatých ukázek, které budou odpovídat soutěžnímu zadání. Výherce bude vyhlášen v předvánočním týdnu 20. prosince na Facebook stránce PPC aktuálně a následně bude informován emailem.

Kromě výherce zveřejníme na naší Facebook stránce také galerii vybraných ukázek, kde bude možné následně kuriózní a vtipné obrázky nadále komentovat či „lajkovat“.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál