Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás

Upoutávka na GACP Summit

Ve dnech 14. – 16. září se v kalifornském Mountain View bude odehrávat každoroční konference pro certifikované partnery Google Analytics (odtud ta zkratka GACP = Google Analytics Certified Partners). Za Dobrý web, který je GACP společností od června 2009, se této konference zúčastní Pavel Jašek.

Pavel Jašek
12.4.2011

Během třídenního programu bude, stejně jako minulý rok, přednášet spousta zajímavých osobností z Google i některých významných společností. Výbornou zprávou je, že bude opět přednášet i Avinash Kaushik, jehož přednášky bývají velmi inspirující a nebojí se v nich udělat legraci ani z Google Analytics, i když pro Google pracuje.

Ačkoliv zatím přesně neznáme a ani nemůžeme zveřejňovat konkrétní názvy přednášek, víme, že by měly být méně orientované na technické záležitosti, a naopak více zaměřené na přínos využití analytických dat pro podnikání. Určitě se dozvíme také o nově připravovaných funkcích Google Analytics.

Poznatky z konference s Vámi budeme samozřejmě sdílet. Pavel bude psát reportáž na blog Dobrého webu a během konference můžete sledovat také jeho Twitter. Materiály a prezentace, které budeme moci zveřejnit, vám také odkážeme. Připravujeme pro vás ale i zajímavější výstup.

Juan Damia, fotografie z http://www.analytics20.org/about-me/

Domluvili jsme se s Juanem Damiou z Argentiny, že natočíme krátký videorozhovor o průběhu konference a některých zajímavých poznatcích. Juan je koordinátorem Web Analytics Association pro Latinskou Ameriku, píše blog Analytics 2.0 (v angličtině) a založil dvě firmy: Socialmetrix se zabývá analytickou platformou pro monitoring sociálních sítí a druhá společnost, Intellignos, je vedoucím hráčem na poli webové analytiky a Business Intelligence v Jižní Americe. Doufáme tedy, že vše klapne a video se podaří, protože Juan Dimia je hodně chytrý chlapík, který má hodně co říct.

Google Analytics se v poslední době velmi rozvíjí a je čím dál užitečnější i pro velmi náročné uživatele. V tomto stavu se Google určitě nezastaví a tak se s námi těšte na další novinky!

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál