Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás

Živá reportáž z konference WebTop100

Zajímá Vás jak správně postupovat při redesignu webu, jak porazit Vaši konkurenci v PPC kampaních, jak využít Google mapy ve svůj prospěch, jak dostat web do mobilu, nebo jak vhodně prezentovat svou firmu na sociálních sítích, a přitom nemůžete přijít na konferenci WebTop100 právě s tímto programem? Nevadí, sledujte ji online.

Martin Kučera
12.4.2011

Jak již psal kolega Michael, tento čtvrtek pořádá Dobrý web konferenci WebTop100. Snažili jsme se vytvořit program, který bude pro účastníky zajímavý a hlavně přínosný v jejich prezentaci na Internetu. Poskytnout co nejvíce konkrétní a užitečné informace byl také důvod, proč budou letos součástí doprovodného programu konference stánky, kde si účastníci mohou nechat poradit právě se svým problémem.

Pokud však z jakéhokoliv důvodu na přednášky nedorazíte, mohlo by Vás zajímat, že konferenci můžete sledovat prostřednictvím online reportáže. Začínáme ve čtvrtek 30. října v 9:00 na adrese www.webtop100.cz/konference/zive.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál