Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás
Social

Klub WebTop100 vkročil do roku 2007

Ve čtvrtek 8. března uspořádal Dobrý web první letošní setkání pro členy Klubu WebTop100. Téma večera znělo „Internet jako součást účinného marketingového sdělení”.

Martin Smrt
12.4.2011

V pražském hotelu Yasmin se sešli členové klubu a také tři pozvaní hosté, kteří vystoupili se svými prezentacemi k tématu. Martin Schreier z magazínu Marketing a média se zaměřil na roli internetu v cross-mediálních kampaních a postaral se tak o úvod celého večera, nejvýznamnější závěry jeho vystoupení najdete také v článku na Lupě stejného autora.

Tomáš Jindříšek z Ogilvy Interactive představil internet jako sociální trend, který výrazně mění i pohled na reklamu. Moderní marketing umí využít interaktivity, kterou internet nabízí, a boří tak zažité konvence klasického pasivního vnímaní reklamy. V informačně bohaté prezentaci se mohli členové klubu díky konkrétním údajům přesvědčit, že reklama na internetu funguje.

Firma Logio, zastoupená na setkání Tomášem Formánkem, je provozovatelem projektu Skladuj.cz. Skladuj zaplnilo nevyužitý prostor na trhu a po roce provozu je na portálu nabízeno zhruba 90 % skladovacích kapacit České republiky.

Příští setkání Klubu WebTop100 proběhne koncem dubna a zaměříme se tentokrát na možné negativní aspekty internetu, aneb může mít firma svou pověst na internetu pod kontrolou?

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál