Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás
Obsah

Nový kurz web copywritingu

Prodat prostřednictvím webu produkt či službu, prodat sebe, zvýšit povědomí o značce nebo produktu či zvýšit návštěvnost webu. Klíčem k úspěšnému naplnění těchto cílů je vysoká kvalita webových textů – jejich údernost, srozumitelnost, přehlednost, optimalizace či zacílení. Naučit psát právě takové texty je cílem nového našeho školení zaměřeného na web copywriting.

Luboš Plotěný
12.4.2011

Kdo, pro koho a o čem

Ve spolupráci s Adamem Javůrkem, který se stal novou tváří mezi lektory Dobrého webu, se nám podařilo rozšířit naši nabídku školení pro tvůrce a majitele webů právě o kurz web copywritingu. Adam je zkušeným lektorem, který své znalosti a zkušenosti se správným psaním pro web předává mimo jiné i na Palackého univerzitě v Olomouci. Své postřehy a názory také pravidelně publikuje na svém blogu Online žurnalistika.

Kurz je určený pro všechny, kteří mají co dočinění s texty na firemním, osobním či zpravodajském webu. S těmito texty se na webu denně mohou konfrontovat tisíce návštěvníků a převážně úroveň textů rozhoduje o tom, jaký dojem si tito lidé z webu odnesou. Ten pak samozřejmě přenesou i na samotného majitele webu.

Co všechno se tedy účastníci na kurzu dozvědí, naučí nebo si prakticky vyzkouší?

  • Jak lidé na webu čtou a jak se online čtení liší od toho offline.
  • Jak pro web psát a jak se na psaní pro web vůbec připravit.
  • Jak použít jednu z nejsilnějších zbraní – emoce!
  • Jak sestavit úderné reklamní sdělení.
  • Jak postavit strukturu webového textu.

...a mnoho dalšího, podívejte se na obsah školení.

Kdy a za kolik

Termín prvního kurzu je stanoven na úterý 15. 4. 2008. Kurz se bude konat stejně jako naše ostatní pražská školení ve školícím centru EDU 2000 – Oldřichova 49, Praha 2 (mapa).

Cena kurzu je 2950 Kč bez DPH. Tradičně platí 10% sleva pro ty, kteří se již některého z našich školení v minulosti zúčastnili.

Vyhrajte účast na školení zdarma

A co by to bylo za nové školení, kdyby chyběla možnost vyhrát účast na školení zdarma. Stačí, když v komentářích zkusíte odhadnout, kolik školení celkem Dobrý web uspořádal v roce 2007. Účast na školení vyhraje ten, kdo jako první uhodne správné číslo. Nezapomeňte k Vašemu tipu připojit i své jméno a příjmení – každý má jen jeden pokus! Bezejmenné tipy se nepočítají :-)

Budeme rádi, když nám v komentářích dáte vědět, jaký jiný typ školení v naší nabídce postrádáte.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál