Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
Digitální marketing
O nás

Internetový marketing – zařaďte na vyšší rychlostní stupeň

Dobrý web pořádá odbornou konferenci na téma internetový marketing – motor úspěšného e-businessu. Již za dva týdny se můžete setkat se špičkovými marketingovými odborníky, vyslechnout řadu zajímavých přednášek a zapojit se do diskusí.

Adam Fendrych
12.4.2011

Po loňském úspěchu a mnoha kladných ohlasech na konferenci zaměřenou na PPC reklamu jsme se letos rozhodli uspořádat setkání pojednávající o dalších tématech z oblasti online propagace a podnikání. Řadu námětů a názorů od profesionálů v tomto oboru nabídne konference Internetový marketing – motor úspěšného e-businessu.

O čem to bude

Pod programové vymezení konference se vejde široké spektrum témat a námětů. Styčným bodem bude propagace a marketing na internetu a nejrůznější možnosti oslovení potenciálních zákazníků.

Na vloni důkladně probranou PPC reklamu navážeme brandovou reklamou, directmailingem, optimalizací pro vyhledávače, affiliate marketingem a dalšími tématy.

Podrobné informace najdete v programu konference.

Kdo přijde

Mezi přednášejícími budou přední odborníci na internetový marketing a reklamu. Těšit se můžete například na

Kromě přednášejících mezi účastníky najdete řadu dalších zajímavých lidí z oboru a jistě se naskytne příležitost k mnoha diskusím i získávání nových kontaktů. Potkáte zde samozřejmě i nás z Dobrého webu a IInfa.

Přijďte se podívat také! Rádi vás uvidíme. Stačí se zaregistrovat na webu konference. Standardní účastnický poplatek činí 2 250 Kč bez daně.

Kdy a kde

Konference o internetovém marketingu se koná čtvrtek 24. dubna 2008 od 13.00 hodin v krásných prostorách Clarion Congress Hotel Prague. Adresa hotelu je Freyova 33, 190 00 Praha 9 – Vysočany (najít na mapy.cz).

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál