Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
Digitální marketing
Social
UX

Rozšiřujeme nabídku našich školení

Ve spolupráci se zkušenými a oblíbenými lektory jsme si pro vás připravili hned čtyřlístek nových školení, prostřednictvím nichž si opět o něco více můžete rozšířit vaše znalosti na poli digitálního marketingu.

Radek Mikulka
5.4.2016

Lektorem hned tří nových kurzů je Daniel Dočekal, kterého asi není třeba moc představovat. Daniel je publicista, konzultant a odborník na sociální sítě se zájmem o cokoli, co se děje kolem internetu.

Daniel si pro vás připravil školení s názvem Instagram pro firemní i osobní marketing, ve kterém vás provede krásami největší obrázkové sociální sítě, poodhalí vám specifika komunikace na Instagramu a naučí vás správně používat #hashtagy.

Jak založit Stránku na Facebooku a naplno využívat všech jejích možností? To a ještě daleko více si odnesete ze školení Správa Stránek na Facebooku (zejména) pro firmy, po kterém již nebudete mít pochyb, že Facebook má pro vaše podnikání smysl.

Ať už zvažujete založení osobního blogu nebo spuštění jednoduché landing-page, rozhodně si nenechte ujít školení Jak vytvořit rychle jednoduchý web ve Wordpressu. S Danielem projdete krok za krokem všemi potřebnými fázemi a domů tak už můžete odcházet se svým vytouženým webem.

Čtvrtým kurzem vás provede Martin Halama. Martin působní na pozici e-mailového specialisty, věnuje se zejména tvorbě e-mailové strategie a přípravě newsletterů a nastavování personalizované komunikace.

Jeho Školení e-mail marketingu – pokročilé techniky vás seznámí s jedním z nejefektivnějších kanálů digitálního marketingu a ukáže vám praktické využití hned několika e-mailingových nástrojů. Naučíte se spouštět automatické kampaně, vytvářet dynamické newslettery a navíc si odnesete i vlastní šablonu e-mailu a demo přístup do nástroje Maileon.

Věříme, že se vám nová školení budou líbit.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál