Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
Analytika
Digitální marketing
Obsah
SEO
Social
UX

DigiAka startuje v březnu již popáté

Již popáté otevírá 1. 3. 2017 své brány zájemcům, kteří se chtějí věnovat digitálnímu marketingu komplexně. Své zkušenosti jim předávají ti nejlepší.

Petra Hejcmanová
15.2.2017

Vyučují ředitelé, specialisté či account manažeři z předních agentur

Každý modul má svého odborného garanta, který připravuje koncept výuky a zapojuje do přednášek další významné osobnosti jako své hosty. Mezi garanty se objevují zvučná jména ředitelů, zkušených specialistů či account manažerů z předních agentur na našem trhu - například Petr Laštovka (Comtech), Michal Popelář (Actum), Luboš Plotěný (Dobrý web), Vladimír Rejlek (Wunderman) a další.

Novým garantem modulu Online uživatel a média je Jan Suda

 
Honza pracuje na digitálních komunikačních strategiích již 16 let. Po mnoha letech tvorby mediálních strategií a kampaní se v poslední době věnoval inkubaci těch nejzásadnějších a nových směrů digitální komunikace. Pracoval například ve společnosti ARBOmedia, Universal McCann a GroupM.

Garanti doporučují absolventům další karierní směřování

Absolventi obdrží nejen certifikát, ale i doporučení, jakým směrem se v kariéře ubírat. Navíc v průběhu kurzu získají kontakty na významné osobnosti digitálního marketingu a zviditelní se v očích top digitálních agentur. Kromě odobrných znalostí se také dozví, jaké mají analytické schopnosti, prezentační a prodejní dovednosti, jak jsou na tom s byznysovou orientací, strategickým uvažováním nebo plněním zadaných úkolů.
Chystaný pátý běh Akademie digitálního marketingu začne 1. 3. 2017. Výuka bude probíhat vždy ve středu a bude ukončena obhajobami seminárních prací 29. června 2017.
Více informací o Digitální akademii na webu: www.digiaka.cz
 

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál