Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
B2B
Digitální marketing
E-commerce
PPC
Reference
SEO

Manutanu řešíme reklamu i SEO

PPC pro Manutan řešíme již 8 let a roku 2015 jsme převzali i péči o SEO tohoto našeho oblíbeného klienta

Michal Mládek
15.10.2017

SEO práce v rámci ČR a SR započaly důkladnou analýzou celého webu po právě proběhlém redesignu a plynule pokračovaly vyhledáváním příležitostí pro získávání kvalitních zpětných odkazů a jejich následným nakupováním.


Analytická činnost ruku v ruce s kvalitním linkbuildingem vedla v prvním roce spolupráce k meziročnímu nárůstu organické návštěvnosti webu Manutanu o 31 % z Google.cz, respektive 27 % z Google.sk. Zároveň se nám v tom samém období podařilo společně zvýšit tržby o 27 % v České republice a 41 % na Slovensku.

Od roku 2010 spravujeme výkonnostní kampaně pro Manutan CZ i SK.  Velkou výzvou pro nás je segment B2B, v prvních letech jsme věnovali maximální úsilí k odfiltrování B2C návštěvnosti, která je u klienta chápána jako nerelevantní.  

Od roku 2016 kontinuálně rozvíjíme k výkonnostní kampaně v Maďarsku, klíčem k úspěchu je zde zapojení rodilého mluvčího, který nám kromě jazykové podpory předává i cenné zkušenosti o chování uživatelů v této zemi.

Výkonnostně nám to šlape už dlouho na výbornou a například období říjen 2016-září 2017 jsme účetní rok zakončili s konverzním poměrem 1,49% a počtem 6097 transakcí. Což je při uvážení původních stanovených cílů v podobě konverzního poměru 0,49% a počtu transakcí 2647, 2-3 násobek! 

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál