Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
Design
Finance
Reference
UX
UX driven

Náš (r)evoluční vztah s AirBank

S AirBank se máme rádi. Líbí se nám myšlení lidí, kteří marketingové vystupování celé firmy na starosti a těší nás, že se již poměrně dlouho můžeme považovat za jednoho z klíčových dodavatelů banky v oblasti user experience.

Michal Mládek
16.1.2017

Na začátku jsme hodně testovali a to i takové lahůdky jako uživatelské rozhraní bankomatů AirBank. S různými typy uživatelského výzkumu také nadále průběžně pokračujeme

Stáli jsme také u ve své době unikátního projektu “Šanon”, díky němuž je pro zákazníky banky daleko jednodušší evidovat si své náklady.

Kontinuální, už tak poměrně objemná spolupráce, vyústila v roce 2016 v jeden z nejzajímavějších redesignů korporátního webu, na kterém jsme měli do té doby čest pracovat. Naše práce v této linii probíhala na několika fázích a v rámci každé z nich jsme vždy vycházeli z precizního poznání toho, jakým způsobem vnímají značku samotní zákazníci banky, včetně těch potenciálních.


Za pomoci obrovského důrazu na uživatelský pohled se nám podařilo vytvořit designově neotřelý web, který má za cíl podpořit emocionální napojení na značku a dále tak rozvíjet status “love-brandu”, který se AirBank za poměrně krátkou dobu své činnosti podařilo vybudovat.

Slovy Jakuba Petřiny, marketingového ředitele banky:  

"Sherpas, a jmenovitě Jirku Suchýho, mám hrozně rád z několika důvodů. Prostě rozumí tomu, co dělá, má v sobě velikou vášeň pro ten obor a mě baví dělat s lidmi, které baví to, co dělají.

Když někoho něco baví a má k tomu vztah, dotáhne tu práci vždycky dál a to je přesně váš případ.

Zároveň věřím vašemu know how a zkušenostem. Hodně lidí může říkat to, co si myslí, ale není za nimi ta správná expertiza, u vás ji nicméně vidím na první dobrou právě kvůli té nehrané vášni pro obor."

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál