Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás

Šťastný nový rok 2007

Rok 2006 končí a nastává tradiční čas na ohlédnutí a rekapitulaci. Byl to rok náročný, nejdřív byla moc velká zima, v létě zase příliš velké teplo než aby se jeden zajímal o nějaké to SEO a koncem roku ne a ne zasněžit, což taky naštve. Přesto jsme nakonec všechno zvládli a dokonce si užili i spoustu legrace.

Petra Větrovská
12.4.2011

Ale teď na chvíli konec legrace. Jak to tak bývá, nejlépe je, když se pochválíme sami a právě to mám teď v úmyslu, protože se nám v tomto roce pár věcí docela povedlo:

  • stali jsme se první českou Google Advertising Professionals Qualified Company,
  • v rámci Czech SIGCHI jsme uspořádali několik setkání příznivců použitelnosti a přístupnosti a také již druhý ročník World Usability Day v ČR,
  • spolupořádali jsme další úspěšný ročník WebTop100,
  • spustili jsme novou verzi webu a s ní i tento blog,
  • náš tým se rozrostl o několik nových členů,
  • vydali jsme několik komerčních i nekomerčních studií a zpřístupnili jsme případovou studii uživatelského testování webu.

Doufám, že i příští rok se nám podaří mezi konzultováním vyšetřit nějaký ten čas na to, abychom se mohli o své znalosti podělit, ať již formou případových studíí či jakkoliv jinak.

Přes trochu obšírnější úvod se tedy konečně dostávám k hlavnímu sdělení. Za celý tým Dobrého webu vám přeji úspěšný, skvělý a nádherný příští rok (a kdybychom se již neviděli/neslyšeli/nečetli, tak i roky další).

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál