Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás

Proč (ne)navštívit letošní WebTop100?

Zajímá Vás jakým způsobem postupovali při redesignu ti, kterým se to povedlo? Chcete vědět, jak nejlépe přizpůsobit web pro mobilní zařízení? Jak efektivně prezentovat svoji firmu v sociálních sítích? Přijďte na letošní WebTop100, kde Vás kromě odpovědí na tyto otázky čeká spousta dalších témat a diskuse zaměřené hlavně na příklady z praxe.

Michael Blahut
12.4.2011

30. října se v Konferenčním centru City v rámci akce WebTop100 opět setkají přední odborníci na internetové podnikání.

O čem bude řeč?

Mluvit se bude především o nových trendech online marketingu, uživatelské přívětivosti, PPC a dalších tématech z oblasti internetového podnikání. Na konferenci se mimo jiné dozvíte např. „Jak porazit PPC konkurenci v 95 znacích“ a „Jak využít Google mapy ve Vašem businessu“. V programu vystoupí zástupci firem Google, Seznam, Vodafone, Hypoteční banka, Symbio a další. Prezentace účastníků budou zaměřeny na konkrétní příklady a případové studie z praxe, jejichž cílem je zejména ukázat, jak zvýšit efektivitu webu a kvalitu propagace. Na programu jsou dále dvě panelové diskuse.

Vyzkoušejte si oční kameru, diskutujte!

Novinkou letošní konference jsou tzv. informační stánky. Budete si tak moci na vlastní kůži vyzkoušet například oční kameru, používanou k testování webových stránek. Další ze stánků bude věnován problematice využití sociálních sítí v internetovém marketingu. V neposlední řadě budou připraveny stánky našeho týmu, kde můžete diskutovat a radit se s konzultanty Dobrého webu o použitelnosti, SEO, PPC a dalších souvisejících tématech.

Kdy, kde a jak se přihlásit?

Letošní konference WebTop100 se koná 30. října 2008 od 9:00 do cca 17:00 hodin v Konferenčním centru City (Na Strži 65, Praha 4 – Pankrác).

Přihlášku, kompletní program a další informace o konferenci naleznete na oficiálním webu WebTop100. Pokud Vás zajímá, jak probíhaly minulé ročníky, navštivte archiv loňské konference WebTop100.

Věříme, že Vás letošní ročník určitě nezklame.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál