Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
Analytika

Soutěž o knihu Webová analytika 2.0 od Avinashe Kaushika

Dobrý web pořádá soutěž o knihu Webová analytika 2.0. V soutěži je nutné odpovědět na soutěžní otázku, kterou vymyslel sám autor knížky Avinash Kaushik při společném rozhovoru s Pavlem Jaškem na konferenci GACP Summit.

Pavel Jašek
3.10.2011

V březnu letošního roku vyšel u vydavatelství Computer Press český překlad knihy Webová analytika 2.0 od Avinashe Kaushika, který je odborníkem pracujícím pro Google a svou vzdělávací společnost Market Motive.

Protože jsem se podílel na překladu knihy a v září jsem se s Avinashem potkal na konferenci Google Analytics Certified Partner Summit v Kalifornii, rozhodl jsem se tohoto setkání využít i k uspořádání soutěže o jednu tuto knihu.

Dokonce jsem Avinashe trochu zneužil a nechal jej navrhnout soutěžní otázku. Tu můžete vyslechnout na následujícím videu nebo si přečíst níže. České titulky k videu by měly nastartovat automaticky, můžete si je vypnout pod ikonkou "CC".

Zadání soutěžní otázky

Rádi bychom od vás znali odpověď na otázku:

Jaký ukazatel byste použili pro změření hodnoty obsahu?

Jak se soutěže zúčastnit

Ačkoliv Avinash zmiňuje správnou odpověď v rozhovoru, konkrétní řešení jsme vypípali. Budete muset zapojit své znalosti webové analytiky (nebo odezírat ze rtů indické angličtiny).

V odpovědi prosím uveďte nejen konkrétní ukazatel, ale doplňte také, proč jste jej vybrali. Jestli již máte nějaké praktické zkušenosti, můžete se rovnou pochlubit, co jste díky ukazateli zjistili zajímavého.

Cenou v této soutěži je jeden výtisk knihy Webová analytika 2.0.

Odpovědi, prosím, nepište do komentářů, ale posílejte na email pavel.jasek@dobryweb.cz, do předmětu uveďte "Soutěž" a Vaše jméno.

Soutěž bude probíhat od zveřejnění tohoto článku (6. října) do 13. října 2011. Odpovídat lze do čtvrtka 13. října 2011. Výherce bude vybrán odborným posouzením kvality odpovědi. Výherce bude vyhlášen 14. října a následně mu bude zaslána cena.

Kromě výherní odpovědi zveřejníme na blogu Dobrého webu také pět dalších nejzajímavějších odpovědí jako inspiraci pro naše čtenáře.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál