Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás

Oslava 370 milionů úderů srdce

Společnost Internet Info, provozující celkem 8 internetových projektů a služeb včetně Dobrého webu, oslavila 5. 6. v klubu Lávka své 10. narozeniny. Prohlédněte si pár fotek.

Martin Kučera
12.4.2011

Rekapitulace

Od května se s různými večírky roztrhl pytel. Minulý čtvrtek k nim přibyla i oslava prvních kulatin IINFA. Dle reakcí účastníků se moc povedla.

Narozeniny společnosti připomněla jako první Lupa, která slavila 10 let již v dubnu. Večírek konaný minulý týden tak byl již jen „formální“ oslavou, která formální vůbec nebyla.

Co znamená 10 let v životě člověka?

  • 370 800 000 úderů srdce
  • 320 371 200 sekund
  • 18 540 000 snědených kalorií
  • 29 224 hodin spánku
  • 7 416 čištění zubů
  • 1 589 pohlavních styků (= téměř obden)
  • 1 500 vypitých desítek
  • 280 dnů strávených na dovolené
  • 10 daňových přiznání

Zdroj: ročenka Internet Info

Průběh

Před sedmou hodinou se začali trousit první hosté. Po krátkém rozhovoru se známým jsem s údivem zjistil, že lávka od klubu ke Karlovu mostu je z půlky zaplněná, ale ještě víc lidí se nachází v klubu samotném – neznám úplně přesné číslo, ale dorazilo přes 350 hostů. Nastal čas na krátké přivítání, kterého se ujal Ján Simkanič, a již se z podia začala šířit neuvěřitelná energie v podání skupiny Tam-tam orchestra.

Michal Hovorka - šéfredaktor serveru Podnikatel.cz

Krájení dortu se samozřejmě ujal ředitel společnosti Marek Antoš. Každý projekt měl svůj dort. Ten náš se mi, bohužel, nepodařilo vyfotit, což Lubošovi, který ho nesl, zjevně vyhovovalo. V rytmu samby pokračovali Tam-tam orchestra. Po jejich vystoupení přišli na řadu tanečníci z Brazil Show. Měl jsem pocit, že jsem na karnevalu v Riu a nebyl jsem sám.

Zpěvačka skupiny TamTam Orchestra

V tombole bylo deset cen. Třetí cena byla víkend pro dva v Českém Krumlově a koncert Markéty Irglové a Glena Hansarda, druhá let akrobatickým speciálem od společnosti Zážitky.cz a první zahajovací koncert na Mezinárodním hudebním festivalu a víkend pro dva opět v Českém Krumlově. Nálada byla dokonalá, pevný program žádný a zábava pokračovala živými debatami s klienty, kolegy a známými z branže. Za Dobrý web ještě proběhl teambuldingový panák a od jedné hodiny se společnost začala trousit domů. To ovšem neznamená, že ve dvě bylo prázdno. Tou dobou bylo na místě ještě několik desítek lidí a nejotrlejší končili nad ránem.

Tanečnice

Úspěch slavily také rozdávané rumba koule, kdy při jejich vytažení z tašky dostala jedna slečna záchvat smíchu, načež prohlásila, že s nimi bude zahánět sklípkany do krabičky. Pokud náhodou zmíněná slečna čte tento článek, prosím, ozvěte se – zahánění sklípkana rumba koulemi bych chtěl opravdu vidět.

Co bude dál?

To je spíš otázka na vedení. Jisté je, že zařadíme do našeho portfolia nedávno koupené Weblogy a také chystaný nový projekt o kterém jeho vedoucí tvrdí, že to bude bomba s velkým B. Snad se uvidíme na dalších narozeninách!

Fotogalerie

Prohlédněte si oficiální fotogalerii z večírku nebo fotografie Jiřího Chomáta.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál