Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
O nás

Přijďte se podívat na veletrh Reklama, Polygraf

Na pražském Výstavišti se od středy 28. 3. do pátku 30. 3. koná veletrh mezinárodního významu, rozměrů i kvality programu – Reklama, Polygraf. Rádi bychom pozvali k účasti všechny, koho zajímá reklama a marketing nejen na internetu. Součástí doprovodného programu bude i přednáška Luboše Plotěného z projektu Dobrý web.

Adam Fendrych
12.4.2011

Reklama, Polygraf je veletrh, který se řadí k evropské špičce výstavních akcí. Od prvního ročníku 1993 stále roste, zvyšuje se počet vystavovatelů (335 v roce 2006), celková plocha i procento zahraničních účastníků. Je jediným svého druhu v ČR, prezentovat zde budou zástupci širokého spektra oborů od výrobců reklamních potřeb přes dodavatele tiskáren, softwaru a hardwaru, až po odborníky na marketingové a reklamní služby.

Pro zájemce o dění na internetu bude atraktivní zejména doprovodný program (PDF, 227 kB). Ten nabídne i společnou přednášku našeho analytika Luboše Plotěného a Tomáše Symerského z reklamní agentury OMD Digital pojednávající o efektivitě internetových reklamních kampaní. Poslechnout si ji můžete v pátek 30. 3. od 12.30 v pravém křídle Průmyslového paláce. Kromě našeho vystoupení obsahuje doprovodný program i mnoho dalších přednášek a diskusí, například na téma současných trendů ve využití firemního webu, výzkumů trhu, specifik reklamy v České republice či internetového marketingu.

Veletrh je příležitostí k setkání s mnoha lidmi z reklamní branže, vedle renomovaných odborníků i zástupci konkurence a potenciálními klienty. Umožní vám získat přehled o firmách působících na tomto poli i nových trendech, službách a inovacích, která nabízejí. Vřele proto mohu doporučit najít si čas na jeho návštěvu, 200 Kč za běžnou vstupenku je určitě dobrá investice, za níž se vám dostane mnoha zajímavých informací, podnětů a nápadů.

S kolegy se budeme těšit na shledanou v pátek po poledni.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál