Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
Analytika

Videorozhovor s Pere Rovirou

Videorozhovor s jednou z nejznámějších osobností španělské analytické scény, Pere Rovirou ze společnosti Web-Analytics.es. Pere přednášel v Praze na konferenci Webová analytika téměř před dvěma roky na téma měkkých metrik, engagementu, loajality a dalších nepříliš prozkoumaných oblastí webové analytiky. Zeptal jsem se jej, kam se podle něj posunulo vnímání provozovatelů webů a zda si někteří začali více všímat těchto možností.

Pavel Jašek
12.4.2011

Možná si vzpomínáte, že Pere přednášel v Praze na konferenci Webová analytika téměř před dvěma roky na téma měkkých metrik, engagementu, loajality a dalších nepříliš prozkoumaných oblastí webové analytiky. Zeptal jsem se jej, kam se podle něj posunulo vnímání provozovatelů webů a zda si někteří začali více všímat těchto možností.

Video je v angličtině a má délku necelých 11 minut. Zvuk není bohužel kvůli větru dokonalý, zároveň ale budete mít příležitost sledovat, jak se v Google stěhují servery.

Určitě jste si všimli, že v upoutávce jsem předznamenával rozhovor s Juanem Damiou z Argentiny. Vše bylo domluvené, bohužel Juan však musel odletět zpět o dost dříve, takže jsme museli zajímavé povídání odložit na jindy.

Jestli máte k tématu nějakou otázku, neváhejte se zeptat. Otázky se pokusím dopravit i do Španělska, aby se na ně Pere podíval.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál