Dejte nám signál

Děkujeme! Brzy se vám ozveme.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo se ozvěte Michalovi

Michal Mládek

Sales & Marketing Director
michal.mladek@sherpas.cz773 773 817
PPC

Seriál PPC reklama v Skliku

V uplynulých týdnech jsme publikovali šestidílný seriál o PPC reklamním systému Sklik. Začátečníkům přináší kompletní návod, jak začít inzerovat na Skliku – od zřízení účtu a nastavení fakturace až po založení prvních kampaní a interpretaci prvotních statistik. Ti, kdo už na Skliku inzerovali, mohou v poslední části seriálu najít pokročilé tipy pro zvýšení efektivity svých kampaní.

Anna Marie Dostálová
22.3.2012

1. díl – Proč inzerovat na Skliku, založení účtu a fakturace

První díl vysvětluje principy PPC reklamy. Důvodů, proč inzerovat svůj byznys na Skliku, je celá řada, a my jsme pro vás shrnuli ty nejzásadnější. Podrobný návod vám pomůže se založením účtu v Skliku a s nastavením fakturace a automatických upozornění.

2. díl – Struktura Sklik účtu a založení první kampaně

Druhý díl přináší seznámení s rozhraním Skliku – kde se co nachází v hlavní nabídce a jak lze nastavit přístup k účtu kolegům nebo externí agentuře. Pomůžeme vám porozumět struktuře Sklik účtu a vysvětlíme, jak efektivně rozdělovat účet do jednotlivých kampaní a sestav. Následně vás provedeme založením první kampaně; od průzkumu vhodných klíčových slov až k tvorbě inzerátů.

3. díl – Klíčová slova a pozice inzerátů

Ve třetím díle zkoumáme mechanismus, jakým Sklik vybírá vhodné inzeráty a řadí je. Ukážeme si zde konkrétní a podložené postupy, jak se dostat na přední pozice. K tomu nám pomůže pokročilé cílení pomocí klíčových slov. Zamyslíme se také nad správným využitím atraktivních prémiových pozic inzerátů.

4. díl – Jak napsat dobrý inzerát

Čtvrtý díl je věnován textovým inzerátům v Skliku. Prozradíme vám, jak k tvorbě inzerátu správně přistoupit, abyste maximálně naplnili vaše inzertní cíle. Vysvětlíme si, jak vyhovět pravidlům systému, jak vysvětlit zákazníkovi klíčové výhody a jak se odlišit od konkurence.

5. díl – Statistiky PPC kampaní

Předposlední díl je zaměřen na klíčové statistiky výkonu vašich PPC kampaní. Naučíme vás interpretovat základní statistiky (jako je počet zobrazení nebo míra prokliku) a vysvětlíme, jak začít měřit obchodní účinnost vašich kampaní.

6. díl – Optimalizace kampaní

Závěrečný díl našeho průvodce Sklikem se zabývá možnostmi měření kampaní pomocí Google Analytics a tím, jak měření správně nastavit. Naučíme vás, jak využít pokročilé možnosti nastavení kampaní, jako je regionální cílení nebo cílení na weby partnerské sítě.

Nalaďte si Vysílačku

Sdílíme znalosti v podcastech, newsletterech a dalším obsahu. Přihlaste se k odběru a získejte přehled o digitálním terénu.

Děkujeme, že chcete zůstat na příjmu.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nebo nás sledujte na těchto platformách

Kontakt

Vytáhneme vás nahoru

Nechte si hodit lano. Známe správné byznysové trasy a odhalíme každou designovou nástrahu.

Dejte nám signál